onsdag 26 mars 2008

Pfiffikus


Har fått så många frågor om vad en pfiffikus är för något så jag lägger upp en bild. Det är som en liten linjal som man kan mäta allt möjligt med. Det följer med en liten beskrivning när man köper den som jag inte ens har läst (och säkert därför missat bra funktioner) men det är mitt absoluta favorittillbehör! Mycket lättare att mäta med en måttband!

6 kommentarer:

OttoPippi sa...

Wow! Avancerat! Fast jag behöver nog läsa den tillhörand ebskrivningen :) :)

Anonym sa...

De är så små att de är lätta att slarva bort! Har haft minst två och hittar nu ingen och jag saknar verkligen att ha en, de är så smidiga.

www.syfroken.se sa...

Jag känner mig helt handikappad när den försvinner. Hittar inte min just nu, men vet att jag har flera stycken någonstans under mina tyghögar.
Eleverna i skolan använder dem nästan dagligen.

Malin E sa...

Ja denna är superbra.Köptemig en när jag pluggade i skara på väv och sömnadslinjen där.Liten och smidig och bättreän stora klumpiga linjaler.
Malin

Anonym sa...

Kallas även sömometer.

Anonym sa...

成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖