onsdag 3 december 2008

zottysNu har första leveransen av min julkollektion gått iväg till zottys! De säljer allt möjligt barnrelaterat och har bl.a. denna underbara docka som jag tror vår yngsta gärna skulle vilja se under julgranen...

4 kommentarer:

Jag, AnnaKarin sa...

Hej Jenny.
Nu tar jag steget från att vara en "fönstertittare" till att åtminstone vara en kommentator!
Jättekul att det går framåt för dig, du har ju så himla mycket fint på gång, för att inte tala om dina urfina barnkläder. Kul med Zottys. Önskar dig stoor framgång.
Själv vankar jag runt hemma, bakar, julstökar och har helt drabbats av eget Bloggfnatt. Jag tog mig friheten att inkludera dig i mitt "tal till kvinnan" idag! Kan bara inte låta bli att berätta för (inte så många just nu men...) alla om mina stolta och drivna företagarväninnor runt om i landet. Ni är ju en heel drös, så jag håller på att plöja igenom er. Det kunde egentligen bli ett heltidsjobb om jag bara lägger manken till..? =)
Nå väl, allt gott, vi ses i dagisvimlet. Puss o kram från mig.

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Hejsan ;)

Vad kul att hitta till din blogg!!
Min mamma (Lena på Zottys) har talat så varmt om dig & inte minst dina fina tyger & nu söm...
Mamma berättade att hon tagit in din fina tunika & tights & då var jag genast tvungen att titta in & se på dom. WOW dom är UNDERBARA!!

Eftersom jag skriver mycket om eko reko produkter & även sitter i ecoloco.se bloggpanel skall jag självklart länka dig i min blogg ;)

Jag skall ju skriva ett inlägg om mammas vackra bebisar (Berenguer dockorna *Fniss*) & då måste jag ju fronta dina fina kläder också!!

Miljoner snö`iga kramar från Oslo♥

Syserine sa...

Grattis, jättefint!

Bustråden sa...

Vad fina kläderna blev, bra med avtagbara lussekatter och dockorna var ju jättefina