tisdag 17 februari 2009

Sneak peek!

Här kommer en liten sneak peak på den lilla vårkollektionen som jag för tillfället jobbar på. Jag gillar att kombinera flera mönster i samma färgskala så det är det hela kollektionen bygger på. Väntar på att få in lite fler tyger innan jag kan slutföra det hela, men hoppas på att få det klart inom några veckor. Den första delen av kollektionen blir för stl.50-86, för både pojkar och flickor. Ska bli roligt att få visa upp den för er sen och få lite feedback!

6 kommentarer:

muhren sa...

fantastiska tyger..det finns så mycket man vill beställa synd att pengarna aldrig räcker till!

Kram

Jag, Mamman sa...

Jättefint set! Vill ha... Väntar med spänning på resten av kollektionen.
Hoppas att gårdagskvällen gick bra, med fina Me&I, gott fika o trevligt sällskap. Trist att behöva missa en kväll med sådana inslag!
Jag vilar ut mig efter egna flunsan, och snart två veckor med sjuka barn. Ser fram emot att få lämna in två halvkrya ungar på dagis i morgon... ;)
Kram på er i solen!

Bustråden sa...

Fint set, blir spännande att se din kollektion!

Helena sa...

Jättefint! Kollektionen ser lovande ut!

Kaja sa...

Åh! Det blommiga gillade jag! Just nu kör jag också MASSOR med mönstrat i kombination! Svårt, men blir det bra så blir det VÄLDIGT bra!

Nobelle sa...

Tack, tack!

Kaja: Jo, visst är det lite svårt, mycket flyttande och trixande för att det inte ska bli en enda röra. Men när man får ihop det så är det värt det!