tisdag 16 februari 2010

Fler äpplen...


Denna jacka är sydd av ett likadant äppeltyg som jag använde tidigare till en tunika, men den här har en grön/orange färg. Det passar så fint ihop med den randiga trikån så jag var bara tvungen att sy något ihop. Modellen på jacka (ottobre nr.1/06) har jag sytt flera gånger tidigare och är en klar favorit. Ser väldigt arbetad ut, men är inte alls så svår som man skulle kunna tro. Svårt att få det att synas på bild med detta mönstrade tyg, men mitt fram på jackan går det en söm vågrätt där det även är en ficköppning på varje sida. Vill man kan man använda fodertyget till den så bryter det av lite mer.
...
Imorgon ska vi bygga upp på mässan! Ska bli väldigt roligt. Får hjälp av min mor och så snälla babushkadockan som även hjälpt mig med att sy en hel omgång med kläder för att kunna visa upp både tygerna och mönstren från ottobre. Troligen kommer det en liten leverans denna vecka med lite mer vår/sommartyger så gå gärna in på min hemsida och spana. Vissa tyger är redan slutsålda ;).
Må så gott!
Jenny

8 kommentarer:

Syserine sa...

Den är jo helt underbart fin!

od Andulky sa...

Underbar!

Tanja sa...

Oj,va snygg!
Det var faktiskt den snyggaste jackan jag har sett på länge!
Det var så snyggt matchat, till och med dragkedjan passar ju in. :D

Kom på att jag har det numret hemma, nu vill jag också testa att sy men jag har inte sådär snyggt tyg. Och jag som inte kommer till syfestivalen heller. Usch och fy!

Nåja, lycka till på fredag och resten av helgen!
Hoppas att allt går bra!

MinaMirakel sa...

Underbar jacka, gillar tyget jättemycket!/Åsa

Busiga ungar sa...

Jättesnygg jacka. Vi ses i helgen...=)

Fia sa...

Så snygg!
Vet inte om det blir någon symässa för min del...är hemma med sjuk T idag så...och vad hon har är osäkert...kräksjuka eller febersjuka? Hon brukar nämligen rätt ofta kräkas när hon får feber som stiger snabbt....Så innan vi vet det så...

OttoPippi sa...

Fantastisk jacka!!!!!

Ha en trevlig helg!!

Charleston sa...

Hejsan,
Snygg jacka. I tidningen 1/06 finns mönstret i stl 98? Eller går det bara upp till stl 92?