torsdag 30 september 2010

Höstnytt!
Är inte särskilt förtjust i grönt själv, men höstens gröna nyanser från Hilco är heeelt underbara tycker jag! Var tvungen att testa denna härliga kombo på yngsta dotterns hängselbyxor.


Denna modell är från danska Minikrea och heter 10450. Så himla lättsytt alltihopa och så finns det mönster och bilder på andra variationer man kan göra av samma modell. Perfekt för både nybörjare som vill pröva på och mer efarna som kan göra sina egna modeller av grunden.
För tillfället är det full fart med sömnaden! Inte så långt kvar till stora Syfestivalen vid Stockholmsmässan så nu jobbar vi för fullt med att sy upp för att visa tyger och modeller.
Ni har väl inte missat att jag har höstöppet den 3/10 kl.11-16? Då kan man komma och titta närmare på tygerna, handla till trevliga priser och så fika förstås :).
Kram, Jenny


4 kommentarer:

Thea sa...

Vilka söta! Jag gillar ju grönt och tycker de här var superfina!

Tyvärr missar jag nog Syfestivalen den här gången. Synd, för det är alltid en höjdare att komma förbi och klappa på dina tyger. Jag får väl packa in bebbe i bilen sen och ta en dagstur till Eskilstuna!

Babushkadockan sa...

Supersnyggt!

OYB sa...

Jättefina hängslebyxor! Härlig färg/tyg-kombo!

MinaMirakel sa...

Härliga färger, gillar grönt!/Åsa