söndag 1 maj 2011

Sovrummet

Tycker att det här tältet som jag hittade i en gammal inredningstidning är helt underbart. Bara MÅSTE sy något liknande till sommaren!
Pall före


Pall under arbete

...

Vi har ganska nyligen målat om i vårt f.d. vardagsrum som numera är sovrum till mig och min man. Tidigare hade rummet bredrandiga, ljusgröna tapeter som inte alls föll oss i smaken. Valde istället en äggskalsvit färg för att enkelt kunna göra om stilen när andan faller på.
Från början var tanken att vi skulle ha New England stil, men när jag hittade dessa snygga pallar ni ser ovan på Åhléns så tänkte jag lite färgstarkt, orientaliskt. Sen har det bara inte gått att bestämma sig för något...
Nu har jag tagit mig i kragen och kommit fram till att det blir rött och vitt. Lite lantligt svenskt, med Tilda inspiration. Pallarna håller jag på att klä om (tänkte bara nästa fast tygstyckena för att lätt kunna klä om dom när jag vill ändra) och gardinerna är tillklippta. Jag har tänkt att använda mig till större delen av Hilcos Hilde-tyger som jag tycker är väldigt fina, speciellt till sommaren.

Mer om detta lär det bli framöver!

...

Apropå inredning så har ni väl inte missat att Karinottilia har tagit hem lite fina tyger från Amy Butler?Kram, Jenny


3 kommentarer:

Jenny sa...

Ja, det där tältet har jag också spanat in, det är ljuvligt!

Karinottilia sa...

Pallen blev verkligen fin! Tack för puff!
kram K.

Home No.1 sa...

Hej jenny! Jaa vad kul att ni ska komma förbi någon dag! Ni är ju såklart hjärtligt välkomna.
Kram Annica.