onsdag 18 januari 2012

Rea och justeringar


Oj, vilket långt blogguppehåll det blev! Ibland är det rätt så skönt att dra ner på alla saker man har för sig, men nu är jag tillbaka igen!
För tillfället är det mycket sömnad inför mässan. Vill ju helst sy upp av allt, men det är bara att inse att det inte går. Skulle behöva en hel omgång med folk som sydde gratis åt mig ;)
Sen vi installerade vår webshop så har vi haft problem till och från med kort-/internetbetalningar. Efter mycket om och men så har vi fått reda på att det har att göra med decimaler när man beställer metervara. Vi har nu därför gjort om alla priser och måttangivelser anpassade till decimetrar istället. Samtidigt har vi justerat en del priser, både upp och ner, men inte några större förändringar.
Nu har vi lagt in rea på massor av finfina tyger, så in och fynda innan de är slut!
Kram,
Jenny

4 kommentarer:

Susanna sa...

jag har försökt shoppa men blir bara utkastad och får tömd varukorg! Kan man maila sin order istället?
/susanna Strömming design

Susanna sa...

nu gick det, men gick inte att betala med paypal. hoppas det inte blev dubbel beställning
Susanna

Josefin sa...

Tusen tack för paketet som väntade på mig igår! Vilken lycka! Nu ska man som sagt få tid att sy också men oj, vad mycket fint det ska bli. Behöver jag tvätta tygerna innan sömnad? Hur är det med krympning etc. (campan och bommulstyger köpte jag)

Nobelle sa...

Roligt att höra att du är nöjd Josefin! Jag tvättar aldrig några av tygerna innan sömnad för de krymper inte. Jag brukar däremot tvätta dom när de är färdiga. Mer exakta tvättråd hittar du på hemsidan under respektive tyg.