lördag 2 februari 2008

Mer timmar tack!


Har så himla mycket jag skulle vilja sy, men det är alldeles för få timmar på mina dygn. Är det någon som har lite timmar att skänka bort? Verkar vara ett allmänt problem bland oss småbarnsmammor som har ett brinnande intresse för att sy. Timmarna räcker helt enkelt inte till för alla projekt man har i huvudet.
Lyckades i alla fall med att slutföra detta ufo häromdagen. Har legat så länge så tröjan som skulle vara till har Flora hunnit växa ur...men byxorna var perfekta både i längd och runt midjan.
Mönstret är från ett gammalt nummer av Allt om handarbete. Har använt det till många byxor som jag sytt åt Flora. Lättsytt och bra resultat. Materialet är ett jeanstyg med mjuk struktur som dessvärre inte fått sin rätta färg på dessa bilder. Det är i verkligheten skarpt orange.
Mot nästa projekt: slutföra Neas klänning!

3 kommentarer:

Gulligan sa...

Jag känner igen det..tiden räcker inte till..tråkigt med tröjan men byxorna var jättefina..

babushkadockan sa...

Så känner även jag... det är så mycket man vill göra, men hinner inte riktigt med, sedan ligger jag sömnlös och funderar på var dagen tog vägen utan att jag hann göra det jag skulle.
Jättefina byxor!

Tiny STAR sa...

haha precis som babuschkadockan sa.... timmarna räcker inte till har så mycket jag vill sy precis som du me, men ja med tre barn o varav en 3 åring o ett tvillingpar på 5 månader hinns verkligen inte allt me.... tyvärr, har så mång idéer i huvudet ju =)
jättefina byxor.... kan tänka mej att dom ä ännu finare i verkligheten med sin kraftiga orangea som du säger.