tisdag 27 januari 2009

Full fart!


Så var vi tillbaka efter vår semester. Känns som det är mycket inplanerat under januari och februari och vi bara packar upp och ner hela tiden. Blir liksom inte så mycket gjort på syfronten. Ska försöka sy upp lite vår/sommarkläder till Nea. Gick igenom Neas gamla kläder som nu Flora ska få till sommaren och upptäckte att det faktiskt fanns en hel del där som kommer passa bra. Några nya plagg blir det väl, men det är Nea som verkligen behöver påfyllnad.
Så här är första plagget ut! Den rosa trenden håller fortfarande i sig här hemma som synes. Sydde denna tunika/klänning före semestern och kan inte längre komma ihåg vilket mönster jag använde, men det var med största sannolikhet ett från ottobre. Båda tygerna är trikåer. Den prickiga är en ny variant som jag tidigare bara haft i poplin. Älskar kombinationen av prickigt och randigt (hade gärna velat få in lite blommigt också!)! Det underbara strykmärket har jag köpt från Stoff och Stil. Till klänningen har jag sytt ett par röda tajts. Passade perfekt på semestern så det blir bra till lite svalare sommardagar.

6 kommentarer:

Anna-Snoddas sa...

Jättesöt! Håller med om att prickigt och randigt är superfint tillsammans! :)

Helena sa...

Jättefin! Tygerna är jättesnygg ihop!

Syserine sa...

Underbart fin! Är det samma mönster som jordgubbsklänningen från Ottobre 3/08? Tights och tunika blir väl en hitt till sommaren!

Äppel Päppel sa...

Underbar! Håller med dig, prickigt och randigt är så härligt!

LumLum sa...

Snyggt!

Ett Tu Tre sa...

Åh, så fint. Det är ju faktiskt jättesnyggt med rosa, och gärna i kombination med rött, så inte gör det något att hon är kvar i den rosa perioden, passa på och njut för rätt som det är blir det andra färger som gäller.