onsdag 8 april 2009

Röjning pågår!

Det är så himla roligt med mässa! Man får ett ansikte på de som man annars bara mailar med, man får se spontana reaktioner på tygerna och så knyter man många nya kontakter. Men sedan är det ganska slitsamt också så det är tur att vi inte gör det så ofta! För tillfället försöker jag få ordning på alla efterbeställningar och prenumerationer. Tygerna har kommit upp i hyllorna igen, men ordningen är inte riktigt bra än. Vill också passa på att tacka de som hjälpt mig med mässan, jag hade inte klarat det utan er!

Nea är inne på 5:e dagen med feber. Hon har runt 39 grader på kvällen och klagar emellanåt på öront. Vet inte om det är öroninflammation eller örsprång, men de är ju restriktiva med penicillin så jag tänkte att man får väl vänta lite. Fast jag har ju inte så stor lust att sitta på jourmottagningen under helgdagarna så det kanske är idé att åka in imorrn...
Kjolen ovan sydde jag till mässan för att visa upp vår nyinkomna tyll. Dekorerade med lite färdiga rosetter och spetsblommor. Kjolen består av tre lager tyll av full bredd. Rynkade ihop alla lager lite lätt och märkte sedan ut fjärdedelar på både kjolen och uppmätt resårband. Sedan var det bara att sätta ihop och sy. Tyllen repar sig inte så man behöver inte fålla.
Hoppas ni får en solig påskhelg!
Jenny

1 kommentar:

Busiga ungar sa...

Ville bara tacka så mycket för helgen. Gillar dessa tillställningar. Glad påsk från Cecilia