söndag 5 juli 2009

Nu har vi mycket att göra!

Vi har nu haft vår gårdsbutik öppet i två helger och det har gått fantastiskt bra! Vårt största problem för tillfället är att få tag i nya möbler och hinna tillverka nya saker. Bl.a. syr jag dessa lavendelpåsar och fyller med lavendeln som vi köpt in från Provence. Det blir alltså inte så många nya, inspirerande plagg tillverkade för tillfället. Annars väntar jag mest på att få in en omgång av höst och vintertygerna som borde vara i antågande snart. Inte för att man är så sugen på hösttygerna i sommarvärmen, men nyheter är ju alltid roligt ;).

Kram, Jenny

6 kommentarer:

Fia sa...

Jag är så sugen på att komma på besök...och tyger är ju alltid kul..
tyggalning som man är...

HomeRiver sa...

Tack för fina tygprover. Längtar till hösten...

Home No.1 sa...

Hej svejs...kul att du tittade in, såg nu när jag kikade in att jag ju har besökt din kära kollega=)
vad roligt att det går så bra för er!!!
Och ja om du vill kan du förhandsboka och enligt Ingela en av författarna ska boken komma i början av Augusti....kram Annica.

Home No.1 sa...

Hej Jenny tack för gratulationen!!
Ahah så du är Lejon du med...=)
Köpte ett par kotavlor så häftiga!
Kram Annica.

Home No.1 sa...

och du jag glömde det viktigaste!

GRATTIS i efterskott!!!!

Kram!

Anonym sa...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片