söndag 17 oktober 2010

Uggleoverallen


Jag måste säga att detta uggletyg verkligen har växt sig med tiden. Från början hade jag rätt svårt för det och visste inte alls vad jag skulle göra med det. Men nu tycker jag att det är helt underbart, och till denna overall kändes det helt perfekt. Lurvigt och mysigt så här i höstrusket. Mönstret kommer från Minikrea och heter 10550. Jag har valt att lägga till ett fodertyg i form av ett Campantyg i höstens färger. Till Campanen har det även kommit en matchande mudd som jag använt till kantning.
Jag gjorde helt enkelt två identiska overaller av yttertyget och fodertyget. Lade in foderoverallen i ytteroverallen och sicksackade ihop den främre kanten. Sen var det bara att kanta med muddremsan och sedan sy ihop grenen. Avslutningsvis sydde jag på muddavslutningarna vid fötterna och händerna. Väldigt smidigt och enkelt. Vi ska se om jag lyckas få till någon bild med bebisen i också ;)!
...
Ni har väl inte missat att vi blivit svenska agenter för Minikrea? Det firar vi på vår hemsida genom specialpriset
99:-/mönster istället för 119:-.
...
Kram!
Jenny

9 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Tyget är ju super, jättefin overall!/Åsa

Karinottilia sa...

Superfluffig och supersöt overall! Jag kan känna tyget mellan mina fingrar. Myyysig!

od Andulky sa...

Underbar!!

Jes sa...

snygg overall :) jag har oxå sytt den fodrad i fleece och trikåfoder, gillar verkligen deras mönster :)

Fangoria sa...

Så fin och mysig!!

OYB sa...

Så söt och gosig den ser ut! Jättefin!

Thea sa...

Å vilken häftig! Fina tyger! Den campanen är en riktig favvis här hemma.

W collection sa...

åh, så mysig! Beställde mönstret av dig på overallen måste ta tag i att sy ett prov nu:) blev ju inte mindre sugen efter att sett den här direkt:)

Anonym sa...

Hej.
Nu är det snart time igen med mässa. Jag längtar efter dina tyger.Alltid lika spännande.Lillstumpan har väl växt, kanske ett par större sockor passar. Ss kram Karinottilias mam