tisdag 15 januari 2008

Jippi!
Så har de kommit! De första vårtygerna! Det är nog så nära julafton man kan komma. Det är bara en bråkdel och det är inte skickat med tanke på matchning med varandra, utan vad som hunnit komma in, men ändå. Underbart!


Ska försöka få upp de nya tygerna så snabbt som möjligt så nu blir det ännu mindre tid till bloggandet. Hann i alla fall slutföra en hel del ufon igår och det känner jag mig riktigt nöjd med. Bäst var att jag fick kjolen som jag sytt till mig själv klar!


Mönstret är från ottobre dam (senaste tror jag det var). Suuperlätt mönster. Framstycke, bakstycke, linning. Gjorde infodring istället för foder (är inte så förtjust i foder och har man supermjuk finecord så behövs det inte!) av samma mönster som till linningen. Allt flöt på så himla bra tills jag i min iver över att det gick bra råkade dra upp den avklippta dragkedjan lite för fort så att själva kläppen åkte av dragkedjan. MORR!! Det går nu inte att få tillbaks den på igen så jag får trä den över huvudet. Stort kom i håg till nästa gång. Om man bortser från detta missöde så rekommenderar jag verkligen detta mönster. Fort ska det gå och snyggt ska det bli!

2 kommentarer:

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Är din velour av lite tjockare slag? Kan man beställa med dig även färger du inte har? /Karolina

Jenny sa...

Beror på vad man menar med tjock, den är nog rätt så normal. Det går bra att beställa andra färger, men beställningen måste vara på minst 3m.