lördag 12 juli 2008

Färgbyte!


Som jag nämnt ett antal gånger tidigare så har min dotter snöat in på rosa det senaste halvåret och det har varit väldigt svårt att bryta trenden. Efter lite peptalk om att stora, coola tjejer har andra färger än rosa och då ofta tunika och leggings så ville Nea gärna ta på sig denna kreation! Tunikan är sydd i en sweatshirt efter ett mönster i Ottobre 4/07. Har använt mönstret förut och tyckt att det var rätt bra, la bara till sm i halsen (vilket det egentligen inte skulle vara) för jag tycker ofta att deras tröjor blir för vida i ringningen. När bilden togs så hade jag inte hunnit sy på den bruna mudden som ska vara i halsen än.
Leggingsen är också sydda av en sweatshirt och det mönstret är ifrån Ottobre 6/07. Det är så himla tacksamt att sy leggings för det går så himla fort. Sen funkar det till både klänningar, tunikor och vanliga tröjor. Har men dessutom en dotter som inte vill ha vanliga byxor på sig så är det alldeles ypperligt. (Nej, benen är inte olika långa i verkligheten ;)!).
Har aldrig varit så förtjust i sweatshirt, men denna är så himla skön, tunn men passar ändå bra till hösten och vintern då den är lite flossad på baksidan. Kan ju vara kul att variera sig ifrån velouren även om det lär bli en hel del sådant också!

1 kommentar:

Jes sa...

Gud va fina kläder!!! Hon blev verkligen fin i dem, tänk va lite peptalk kan göra :)