onsdag 14 juli 2010

Tiden går fort......när man har roligt! Snart är vår Lilja fyra månader och inte längre en liten bebis som bara äter och sover. I veckan lärde hon sig att vända sig från rygg till mage och följer nu med stor glädje lövens rörelser i träden. En glad liten tjej som är väldigt nöjd med livet!
Jag får inte så mycket sömnad gjort men lite händer det. Har ett pågående projekt med en klänning som en bekant ska ha när hon gifter sig och sedan är det vår kära gårdsbutik som kräver lite uppmärksamhet. Diverse kuddar och annat piff blir det och så tunikor som den ovan. De är gjorda av de fina Hilde-tygerna som jag fått in. Väldigt skön kvalitet och så fina att kombinera med varandra. Nertill har jag fått på en liten broderad ros med hjälp av Laura Luna.
Annars njuter jag mest av sommaren och värmen. Hoppas ni har det lika härligt som jag!
Kram, Jenny

4 kommentarer:

Venke sa...

Va stor og va gulig hun var!! Hjelp vad tiden går fort! Jättefin klädning også! Ha en super sommar!

Karinottilia sa...

Vilken fin tjej! Det leendet... Vad roligt att butiken är i full gång igen och att ni har öppet varje helg. Vi planerar ett besök, mor och jag! Ha en skön sommar!

Liza sa...

Vad stor hon har blivit! Gulletjej!

Luna D Sign sa...

Hej! Vilken fin blogg du har! Jag tänkte få passa på att säga att jag just nu har en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
Kram Malin