fredag 28 december 2007

julklappsbyxor


Så var julhelgen över! Hann med några velourbyxor i julklapp. Mitt egenhändigt ihopknåpade byxmönster som vanligt. Dessa ser alltid så himla långa ut när man har sytt dom, men sen när de kommer på så blir det bara ett lagom pös nertill. Gör mudden nertill längre varje gång för jag tycker att det är så bra när man ska dra över strumporna när barnens overaller ska på och det inte blir en massa tygknöggel. Modellen är ganska nätt över höfter och lår och så blir det pös nertill. Nea älskar mysbyxor så hon fick det bruna paret med orange mudd. Köpte en jättefin barbapapatröja i orange med barbafin på, blev jättefint ihop!
Annars väntar jag mest på de nya vårtygerna! Har så himla många planer på vad jag ska sy. Min svåger och svägerska väntar tvillingar till våren så ett helt gäng med minikläder blir det! Ska bli såå kul!!!

7 kommentarer:

Doris Daisy sa...

Men åh, vika fina klänningar du sytt till tjejerna. Jag är imponerad. Lussebullarna var ju helfräna! Ha en bra helg!

Jenny sa...

Tack ska du ha! De älskar sina klänningar så det får nog bli fler upplagor till sommaren. Ha en skön helg du med!

Jes sa...

Vilka härliga färger supper fina byxor. Har ej hunigt prova dessa tyger men det ska ja. ser att du har en provdocka i barnstorlek ,vart hittar man det?

Jenny sa...

Tack ska du ha! De är tacksamma att göra för att det går så himla fort, inget pyssel och krångel.
Provdockan är egentligen en skyltdocka. Kom över den och en mindre storlek till fyndpris när en sybutik lade ner. Vet inte var man hittar annars, tror att de är rätt dyra...

Anonym sa...

Jag längtar också till vårtygerna kommer, du vet inte närmare när de gör det?

Jenny sa...

Har fått in första leveransen idag!!! Så nu är det febril verksamhet med att få ut dom på bild...

Thea sa...

Å vilka fina byxor! Tänk att det är så härligt med alla färgkombinationer!